Et rimelig forbrukslån

De aller fleste av oss beregner den private økonomien ut i fra hvor mye vi har å rutte med hver måned. Alle regninger og utgifter kommer jo nemlig månedsvis, også tilbakebetalingen på et forbrukslån. Du trenger kanskje ikke mye penger, et lån på oppmot kr 15 000 holder. Men er ikke et slikt lån fryktelig dyrt, vil jeg klare de månedlige utgiftene?

Nedbetalingstid

Om du får et lavt, månedlig beløp å betale, avhenger som regel av hvor lang tilbakebetalingstid du velger. Trenger du for eksempel å låne kr 25 000, samt velger en nedbetalingstid over 60 måneder, vil du hos f.eks. L’EASY måtte betale kr 540 per måned. Dette er slett ikke en urimelig sum, de fleste klarer å betjene et slikt lån. Denne lånesummen, kr 25 000, kan dessuten hjelpe deg med utrolig mye. Du kommer deg ut av en knipe med andre regninger, du kan investere i meget godt elektronisk utstyr eller du kan få deg en herlig ferie med kjæresten eller gode venner.

Hvem er best?

Den månedlige nedbetalingssummen er altså det avgjørende for de fleste lånetakere. Men hvilken utlåner gir så det aller beste tilbudet på lavere forbrukslån? Dette er et spørsmål som faktisk avhenger av din egen økonomi. For det første vil alle utlånere gi deg et personlig tilbud basert på din privatøkonomi, for det andre kommer det an på om du foretrekker høye renter eller høye gebyrer. Det lønner seg alltid å rådføre seg med en person som har litt greie på økonomi og skatt. Når det gjelder å låne penger bør du absolutt innhente så mye informasjon som mulig.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!