Hva kan forbrukslån brukes til

Det er mange som har drømmer, og de varierer. Det kan være drømmeturen til Karibien eller å pusse opp badet. Det disse drømmene har til felles er at de koster penger, og kanskje mye penger. Heldigvis kan disse realiseres ved å bruke blant annet et forbrukslån.

Ferieturen

Forbrukslån kan benyttes til hva du vil. Bankene bryr seg ikke om hva du gjør, så lenge du betaler inn som du skal på lånet. Dermed har du muligheten for å kunne dra på ferien du alltid har drømt om. Dette betyr ikke at du ukritisk skal ta opp et lån, men det gir deg sjansen. La oss si du vil på 1 måneds ferie i Asia. Dette kan fort koste en del tusen, og du har ikke pengene på konto. Velger du da å ta opp et lån fra OPP Finans, på kr 20 000 vil turen være i boks. Betal lånet ned på et år og du kan få en rente så lav som 7,5%.

Oppussing eller andre større prosjekter

Mange banker låner deg opp mot kr 400 000 – kr 500 000 (hvor mye kan du låne?), som et forbrukslån. Dette gir deg store muligheter til å realisere store prosjekter. Det kan være å pusse opp deler av boligen, starte et eget firma, kjøpe motorsykkel eller hva annet du måtte ønske. Det er egentlig bare du som setter grensene for hva du skal bruke et usikret lån til. Rentene på et slikt lån vil være varierende, så vær ikke ukritisk når du søker opp tilbud. Bank Norwegian er et godt alternativ. Her er maksimal lånesum kr 500 000, uten sikkerhet.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!