Behov for et lite forbrukslån til ny vaskemaskin?

Det er ikke bare vaskemaskinen som kan ryke. Det kan være kjøleskapet eller fryseboksen. I slike situasjoner er forbrukslån flott. Ingen spør hva pengene skal brukes til. Det en bør ha i bakhodet selv er at en ikke låner mer enn hva en trenger. Det koster tross alt ekstra med lån.

Når du tar opp et lite forbrukslån

Er det små forbrukslån du leter etter; sjekk flere banker. Betingelsene varierer like mye på disse lånene som på de stor. I tillegg kan det variere en del på hvor lite lån du kan få. Noen banker låner ut ned til kr 5 000, andre mellom kr 10 000 og 15 000. Du kan til og med finne noen som låner deg helt ned til kr 1 000, som Fokia gjør. Betingelsene for effektiv rente og nedbetaling kan også variere. Dermed bør du sjekke flere banker før du bestemmer deg. Her på siden kan du finne små forbrukslån med en helt grei rente, og til de som har veldig høye renter. Vil du ikke gjøre sammenligningen selv kan en låneagent være en løsning. Da finner de lån til deg.

Forbrukslån fra kr 5 000 eller fra kr 10 000?

Den nedre grensen for lån varierer som sagt. De aller fleste setter denne grensen på kr 5 000 eller kr 10 000, men du finner også de som detter denne høyere. Bank Norwegian og L’EASY er eksempler på banker som låner ut små forbrukslån ned til kr 5 000. Er du ute etter lån på kr 10 000 kan kanskje Santander Consumer Bank være noe for deg, Eller kanskje OPP Finans? Rentene hos disse bankene varierer en god del. Hvilken effektiv rente hvert lån får avgjøres ved kredittsjekk. Det vil si at eksemplene her på siden er en gjennomsnittsrente, men du kan ende opp med både lavere, eller høyere rente.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!