Forbrukslån til eiendommen

Sommeren er over og vi står overfor en lang periode med snømåking, i alle fall de av oss som eier hus og hage. Tenk så deilig det hadde vært med litt motorisert hjelp! Et forbrukslån uten sikkerhet kan vi bruke til å skaffe oss lenge etterlengtede hjelpemidler til hus og hage. Eller vi har kanskje et skjul, en bod eller en garasje som sårt trenger litt oppgradering? Med et raskt lån kan den kommende vinteren bli lettere å leve med.

Forbrukslån til hagen

Alle som har et hus og en hage vet hvor mye arbeid eiendommen krever. Ikke før er man ferdig ett sted, før noe må gjøres et annet sted. På høsten skal hagen forberedes til den lange vinteren. Med et forbrukslån uten sikkerhet kan vi skaffe oss behagelig hjelp. Vi må trimme hekken, klippe plenen, reparere et stykke av gjerdet, gi skjulet en overhaling etc. Riktig utstyr og verktøy gjør jobben både lettere og raskere. Når snøen begynner å falle, rydder vi oppkjørselen i en fei med den nye snøfreseren.

Oppgradering av utstyr

Etter noen år i den samme boligen, melder behovet for vedlikehold og oppgradering seg. Spesielt verktøy og hageutstyr begynner å synge på siste verset. Forbered dere på vinteren ved å se over det nødvendige utstyret. Med et forbrukslån uten sikkerhet kan dere kjøpe inn de nødvendige produktene og møte vinteren med åpne armer. Husk også at dere kan ta et slikt lån sammen. På den måten kan dere låne en større sum, hvis det er nødvendig, samt føle dere sikrere på at lånesummen blir innvilget. Tilbakebetalingstiden tilpasser dere privatøkonomien og får et lån dere fint kan leve med til våren endelig kommer.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!