Vær en smart lånekunde!

Er du en av de mange som har behov for litt ekstra finansiering i nærmeste fremtid? Har du kommet over et tilbud som du simpelthen ikke kan si nei til, eller har du bare lyst på det aller siste og mest moderne TV’et som har kommet ut på markedet?

Ønskene til folk kan være så forskjellig at det knapt kan la seg beskrive, men én ting er allikevel sikkert: det skal ikke stå på pengene! Å investere lånet ditt i noe som har en verdi er det smarteste du gjør, så hvis dette er noe du planlegger kan et forbrukslån være en måte å løse dine finansielle problemer på.

Det finnes et utall banker som alle påstår at de kan tilby deg det aller beste forbrukslånet på markedet, men faktum er at du egentlig ikke vet noe om dette før du har sendt inn en søknad og fått et svar på den. Bankene vil nemlig vurdere deg etter forskjellige kriterier og først etter at de har kjørt deg gjennom en kredittsjekk, og basert på resultatet av den og deres egne kriterier, kan de si noe om hvilket tilbud de kan gi sine kunder. Reklamene du ser på nettsidene deres er derfor for veiledende å regne, og ikke noe man kan regne med å få – selv om de gir en viss pekepinn.

Hva får man ut av denne kunnskapen da? Enkelt og greit at det ikke holder å sende inn kun én søknad når man skal skaffe seg et slikt lån! Årsaken til det er at du ikke vet om det lånet du har søkt på faktisk er det billigste, men at det vil være gunstig å søke om det samme lånet i flere forskjellige banker og se om det er noen som skiller seg ut fra de andre når det kommer til renter og betingelser.

Det kan faktisk ende opp med at den banken som så ut til å være billigst faktisk er den som tilbyr deg dyreste lånet, så en aldri så liten sammenligning kan man tjene gode penger på. Hvis det er for mye arbeid med å sende inn flere søknader, kan du overlate dette til noen andre. De tar i mot din søknad og formidler den videre til flere andre banker som der må slåss om deg som kunde, og hvor du ikke trenger å gjøre noe arbeid i så måte.

Len deg derfor tilbake, send inn én søknad og la noen andre gjøre jobben for deg!

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!