Telefinans har et forbrukslån til deg

I mengden låneagenter hender det at enkelte agenter skiller seg ut fra mengden, av forskjellige årsaker. Telefinans skiller seg ut på grunn av den lange erfaringen og antallet lånetilbydere de samarbeider med. Det vil spare deg for en del, både i tid og mest sannsynlig penger, å søke gjennom dem.

Generelt om tilbudene på forbrukslån

Sender du inn en søknad om forbrukslån gjennom Telefinans vil du få svar fra hele 12 forskjellige banker. Rentenivået på lån gjennom denne agenten er fult opp mot de beste. Et lån på kr 65 000, nedbetalt over 5 år, vil ha en gjennomsnittlig effektiv rente på 15,8%. Ser en på rentenivået generelt, utenom låneagentens lovpålagte renteeksempel, vil en gjennomsnittlig nominell rente ligger rundt 11%. Hvilken rente den enkelte banken tilbyr deg bestemmes etter at du er blitt kredittsjekket. Lån kan fås som smålån mellom kr 5 000 og til kr 75 000, eller større lån som går opp til kr 500 000. Såpass høy lånesum er nytt fra februar 2015 hos Telefinans.

Kort om låneagenten

Dette er en meget erfaren agent i utlånsmarkedet. Telefinans har holdt koken i hele 30 år (stiftet i 1985). De samarbeider med en rekke banker, både noen av de veldig godt kjente norske til kanskje litt mindre kjente utenlandske. Utlånerne/bankene de samarbeider med er; Ikano Bank, yABank, DNB, Ekspress Bank, Svea Bank, Bank Norwegian, Komplett Bank, BB Finans, Blue Step og Santander Consumer Bank. Det er ikke bare forbrukslån de tilbyr. Leter du etter et kredittkort kan du finne det også gjennom Telefinans. Alle tjenestene du benytter for søknader hos agenten er kostnadsfrie for deg.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!