Bytt bank og spar penger på forbrukslån

Synes du at du betaler for mye i renter og avdrag på lånet ditt? Da kan det hende at du kan spare penger på å bytte bank. Det er høy konkurranse blant bankene som tilbyr forbrukslån, og de kan strekke seg langt for å få nye kunder. Konkurransefortrinnet ligger i lavere renter og gebyrer, og her er det noen banker som er mye bedre enn andre.

Noen forbrukslån er dyrere enn andre

Det er enkelte forbrukslån som er dyrere enn andre. Lån som du kan ta opp for å kjøpe møbler og elektronikk er ofte dyrere enn lån du søker om selv på internett. Dette er fordi disse lånene tilbys av forhandlerne, som også får en kommisjon når du velger å låne penger for å kjøpe nye varer av dem. Har du flere slike lån kan du spare veldig mye penger på å bytte bank og flytte over, eller refinansiere, lånet.

Velg den beste banken for deg

Når du tenker på å refinansiere ditt eller dine forbrukslån, bør du først se hvor mye du allerede betaler i renter og gebyrer hver måned. Dette kommer frem på dine fakturaer, og du kan også ofte finne det på din egen side på bankens nettsider.

Deretter bør du først se på de bankene som tilbyr best rente og lave gebyrer på sine lån. Du kan søke direkte om nytt lån på bankenes nettsider, eller bruke en dyktig (og gratis) finansagent. Ved å bruke din BankID får du svar i løpet av noen minutter. Så er det bare å betale ned de andre lånene du måtte ha, og nyte en hverdag med lavere renter og avdrag på ditt lån.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!