Finn det beste forbrukslån

Hvert år kommer det forskjellige tester, for hvilket forbrukslån som er det beste. Tester vil alltid være noe subjektive og måler litt forskjellige ting. Det en kan være sikre på er at det er alltid de totale kostnadene som spiller inn. Dermed burde tester egentlig vise til det billigste forbrukslånet, og ikke det beste.

Hva er det beste forbrukslån

Her hos oss er vi litt forsiktige med å si hvilket lån som er det beste. Det er mange lån som er gode, så å velge et av dem finner vi vanskelig. Derfor vil du se at vi heller holder oss til anbefalte forbrukslån. Det beste forbrukslån vil alltid være det lånet som er best for deg. Det være seg om du trenger fleksible nedbetalingsordninger, som for eksempel Komplett Bank, eller null gebyrer som hos Santander Consumer Bank. I tillegg kan et forbrukslån, som har en noe høyere rente enn andre, bli billigere over kort tid enn et med lav rente. Da handler det om hvor lang nedbetalingstid du bruker.

Hvordan finner du beste forbrukslån

Når du skal finne det forbrukslånet, som vil bli det beste for deg, er det noen ting du bør gjøre. Aller først må du ha oversikt over egen økonomi og ha klart for deg hvor mye du vil låne. Du bør også tenke gjennom hvor raskt du kan nedbetale lånet. Når dette er klart kan du begynne å lete etter ditt beste forbrukslån. Du bør alltid finne flere banker og hvilke tilbud de har. Disse tilbudene må du deretter sammenligne opp mot hverandre. Det du skal se etter er de totale kostnadene, og hvordan nedbetalingstiden kan påvirke kostnadene. Når du da har funnet det billigste lånet for deg har du også funnet det beste.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!