Forbrukslån til hjemmet

Begynner det å bli mange år siden du/dere sist gjorde noe med interiøret? Dere snakker kanskje om det ganske ofte; nå må vi se å få gjort noe med kjøkkenet… Men hverdagen er hektisk og det er ikke til å komme unna at en oppgradering av interiøret koster penger. Vi prøver å fikse ting selv, men hjemmet bærer mer og mer preg av disse, halvferdige prosjektene. Med et forbrukslån uten sikkerhet kan hele jobben bli gjort i en fei.

Gleden av å planlegge

Ta en kikk på økonomien og finn ut hvor mye dere kan låne og over hvor lang tid dere kan trekke tilbakebetalingen. Det første skrittet mot et nytt interiør er nemlig å vite hvor mye det kan koste. Fokuser på ett rom av gangen, f.eks. kjøkkenet. Når dere har satt et tak på kostnadene blir det herlig å endelig komme i gang. Det å planlegge en oppussing gir energi og glede, la hele familien få delta. Et forbrukslån kan gi dere denne gleden, samt utgifter dere fint kan leve med i tilbakebetalingsperioden.

Det blir fort dyrere

En ting er å pusse opp av rent estetiske hensyn, noe helt annet er oppussing pga. slitasje. Setter man i gang med en fornying av interiøret, vil det mest sannsynlig dukke opp et par uventede situasjoner. Det har utviklet seg litt fuktskade bak et kjøkkenskap, en sulten mus har forsynt seg av isolering etc. Dette er typiske skader som ikke koster mye å reparere hvis de blir oppdaget i tide. Utsetter man en etterlengtet fornying, risikerer man også at slike skader forblir uoppdaget. Skadene får utvikle seg og går det for lang tid kan resultatet bli meget dyrt. Få mest mulig ut av ditt forbrukslån ved å kombinere vedlikehold og gledelig fornyelse.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!