Hvordan søke om flere forbrukslån samtidig

I jungelen av låneinstanser er det av og til problematisk å holde seg oppdatert på alle tilbudene. Har man et godt kundeforhold til banken sin er det enkelt å sjekke med den, men hva med alle de andre? Det finnes utallige lånetilbydere, og tilbudene er ikke like. Det kan fort gå i surr for enhver om en skal gå gjennom tilbudene på bl.a. internett. Heldigvis finnes det enkle hjelpemidler tilgjengelig for å søke om lån.

Søke forbrukslån hos flere via en finansagent

En søknad om forbrukslån er i utgangspunktet enkelt. Å finne de rette tilbudene og lånet som passer for deg; noen ganger mer kronglete. I tillegg ønsker man ofte å få tilbud fra flere enn kun en låntilbyder. Å få flere tilbud har tidligere krevd å sende inn flere søknader. I dag kan du slippe unna med en søknad, som deretter sendes til flere forskjellige låneinstitusjoner. På nett finner man mye, deriblant egne finansagenter som hjelper til med dette. Disse sidene samarbeider med forskjellige steder, som tilbyr lån, og sender en og samme søknad ut til sine samarbeidspartnere.

Flere tilbud til forbrukslån

De tidligere nevnte nettsidene har altså et skjema som sendes ut til hver enkelt lånetilbyder. Skjemaene er ofte lett å fylle ut, men det kan være smart å være litt forberedt, for eksempel om du skulle få spørsmål ang årsinntekt pr år. Du fyller ut skjemaet med de opplysningene som du blir bedt om. Sjekk at du har skrevet ting riktig, fylt inn alle obligatoriske felt og trykk send. Da er det bare å vente på tilbudene angående forbrukslånet ditt, for deretter å velge det som passer deg best.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!