Forbrukslån – hva kan det benyttes til?

Det er du som velger hva du bruker forbrukslån til (se denne siden for mer informasjon). Ingen av de som låner ut disse lånene spår hva de skal benyttes til. Tar du en rask titt her hos oss vil du fort se at du får lån helt ned til kr 1 000, og helt opp til kr 500 000.

Store forbrukslån

Det er mange ting som kan nevnes når det gjelder forbrukslån, men det beste er at du kan bruke det slik du vil. Hvordan en benytter det er alt etter hvilket behov man har, og hvorfor man tok opp lånet. Store lån benyttes mange ganger til refinansiering. Da samler man opp flere smålån, og betaler disse ut med et større lån. Det er en billigere løsning enn å ha flere lån. Det kan også være at en bruker lånet til større investeringer, som for eksempel å kjøpe en ny bil, eller pusse opp badet.

Små forbrukslån

Har man ikke behov for store summer låner man selvfølgelig et mindre beløp. Dette er et alternativ mange velger, da det kan hjelpe i en knapp hverdagsøkonomi, om for eksempel et vindu må skiftes i boligen. Det kan også være at en trenger penger til en reparasjon på bilen. I utgangpunktet tar folk med en sunn privatøkonomi høyde for slike ting, men det er ikke alltid en kan forutsi alt som skjer. I disse tilfellene vil et lite forbrukslån være til hjelp slik at en kan få ordnet opp. Et lån som dette kan også være nyttig om en må investere i nye møbler på hytta. Raskt svar og raske penger, bare ikke glem at de skal betales tilbake.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!