Høye forbrukslån

Enkelte ganger trenger man å få forbrukslån (klikk her for mer informasjon om denne typen lån) som er noe høyere enn de «vanlige» på rundt kr 50-70 000. Da er det gunstig at en del utlånere tilbyr lån opp til kr 300-400 000. Det er viktig at man sjekker godt hva betingelsene for lånet er. Usikrete lån kan bli dyre om man velger feil. Her er to gode lån fra solide aktører.

OPP Finans

OPP Finans er en «ung» utlåner sammenlignet med mange andre, men det betyr ikke dårligere. Lån fra denne tilbyderen har en aldersgrense på 21 år, og her er det mulig å få forbrukslån uten sikkerhet helt opp til kr 350 000. Maksimal nedbetalingstid er 15 år, og renten for et lån på kr 65 000 vil være 16,70%. Vær obs på at renten kan variere alt etter størrelse på lånet og kredittsjekk. Lånene har både etableringsgebyr og termingebyr. Gebyrene er på henholdsvis kr 175, samt 1% påslag av lånesummen i etablering, og pr termin er det på kr 50.

Santander Consumer Bank

Denne banken låner også ut usikrete lån opp til kr 350 000, men har en litt annen ordning på gebyrene. Forbrukslån opp til kr 70 000 har kr 0 for begge gebyrene, men låner du mer er etableringsgebyret på kr 950 og termingebyret kr 75. Renten her for et lån på kr 65 000 er 16,07. Andre lånebeløp vil gi annen rente. Santanders lån har en mulighet til betalingsfrie måneder. Rente og eventuelt termingebyr løper men du kan utsatt betalingen. Denne muligheten koster et ekstra gebyr på kr 245. Maksimal nedbetalingstid er også her 15 år.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!