Forbrukslån og forsikring

Har man huslån hender det at en del også tar opp en gjeldsforsikring. Dette for å sikre seg om noe skulle skje slik at en ikke klarer å betjene lånet. Vurderer du et forbrukslån (se www.låneformidleren.no for mer informasjon) kan det være gunstig å sjekke en låneforsikring hos banken i samme slengen.

Forbrukslån og forsikring fra GE Money Bank

Det er flere varianter av låneforsikring å velge mellom hos denne banken. Valgene er fra de helt enkle som kun dekker kritisk sykdom og død, og til de som også dekker opp om en skulle bli arbeidsledig. GE Money Bank setter prisen som en viss prosent av hvor stort forbrukslån man har, og hvilken forsikring man ønsker. Disse prosentene ligger mellom 5,5% og til 8,18%. Vær oppmerksom på at å få en slik forsikring krever også noe av deg som kunde, og da i form av vilkår for rett og slett få forsikringen. Det gjelder blant annet alder og eventuelle sykdommer man har allerede.

Forbrukslån med forsikring fra OPP Finans

Denne banken tilbyr to forskjellige alternativer for låneforsikring. Den ene er en helt enkel som dekker sykdom og død. Den andre er mer omfattende og dekker forskjellige ting innenfor kritisk sykdom, arbeidsløshet og død. Det kan være verdt å sjekke ut dekning og vilkår. Dette da det er egne vilkår som også gjelder for i det hele tatt få forsikring. OPP Finans har, som andre banker, bl.a. en aldersgrense oppad for forsikring. Dette da eldre kunder regnes som en større risiko for bankene. Pris på forsikring fra disse tilbyderne settes også utfra en prosentsats av forbrukslånet. Den billigste forsikringen har 1,95% av lånesummen og den dyreste 9,95%.

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!